Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 01:03 - Блогерът Блякпредатор и другите
Автор: blackbradator Категория: Забавление   
Прочетен: 1439 Коментари: 10 Гласове:
4

Последна промяна: 17.02.2020 09:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       Искам да попитам защо след толкова години тоя прокремълски червен селяндур продължава да трови средата тук?
       Имам предвид, разбира се, блогера блякпредатор.
       Защо тоя изкуфял, миризлив дядка продължава да публикува вонящите си постинги, в които прави виртуални дудуци на кремълския жужак?
       Къде е модерацията, питам аз? И защо толерира това?
       Нямаше ме сума ти време тук, защото ми беше писнало на хуя от вмирисани комундели и въшливи ватници, които всячески се опитват да пробутат на малкото останали нормални хора ватнишката си пропаганда. Върнах се просто да проверя докъде е стигнала дехуманизацията на тия полухора, надявайки се някои от тях просто да са пукнали, а то какво - същите идиоти, същите стари смърдели като блякпредатора, същите стари мухлясали лозунги!
       Е, виждам, че го няма Кралят на Глупаците, Кушеля - известен още като Куши Зеленото чорапче. Надявам се да е ритнал камбаната смахнатият фатмак! Беше тежко отвратителен дебил.
       Губи ми се също така и провинциалния селски даскал Цвилин Цъгов, по известен като Рустам, а също така известен и като Даскала Чието Най-Голямо Постижение Е Да Вдигне Успеха На Учениците Си От 3.00 На 3.50.
       Въпреки тези две добри новини, обаче, нещата никак не са розови, защото сал един блякпредатор е в състояние да осере сайта и той го прави необезпокояван с благословията на администрацията.
       Виждам също така, че противниците на ватнишките пърдюхели са някак, меко казано, беззъби. Няма живец, няма оригиналност в обидите и опонирането на червените мухъли. Ако научих нещо в този живот, то е, че въшлясалите рубашки трябва да се тровят брутално, без цензура, без милост. Требе регулярно да им се набиват кухите манерки и да им се наритват миризливите задници. А тук не виждам такова нещо, драги съмишленици!
       Ето, да вземем например блогера блякпредатор, който е и основен обект на тази своеобразна студия. Бълва си пропутинските повърни тоя селски нещастник, сере необезпокояван, а коментарите под постовете му са пълна скука - двама, най-много трима души се опитват да му противоречат, обаче нещо не им се получава. Беззъба история! Останалите са вонящите на кремълска смрад коментари на съмишлениците му. 
       Блогерите Борн, Икономиста, изукуригалият чичо Венци Дислексията, Пантелеев и още някои други, за които сега не се сещам, са окупирали целия сайт и бълват пропаганда за една чужда вражеска държава и никой не се опитва да ги спре.
       Срамота! Срамота и позор, драги съблогери!
       Разбира се, покрай сериозността на този пост, бих искал да добавя, че много ми е забавно, задето блогерът блякпредатор и останалата сволоч ме мислят за Полигор.
       Продължавайте да гадаете, червени прасета!



Гласувай:
6



Предишен постинг

1. vmir - Червените прасета са тук, защото не са способни за друго,
17.02.2020 08:07
освен да превръщат блога в кочина. Те нямат друго удоволствие, освен да мърсуват и да провокират останалите да се калят в мръсотията им. А от Кремъл ги будалосват, че пак ще им пратят танковете, за да нарочат за фашисти и удавят в калта всичко читаво и кадърно и простаците им вярват, защото единствено тази вяра е осмисляла съществуването им.
цитирай
2. blackbradator - освен да превръщат блога в кочина. ...
17.02.2020 09:13
анонимен написа:
освен да превръщат блога в кочина. Те нямат друго удоволствие, освен да мърсуват и да провокират останалите да се калят в мръсотията им. А от Кремъл ги будалосват, че пак ще им пратят танковете, за да нарочат за фашисти и удавят в калта всичко читаво и кадърно и простаците им вярват, защото единствено тази вяра е осмисляла съществуването им.

Затова България никога няма да излезе от тоя руски алкаш. Гнусната сволоч просто не иска да живее добре.
цитирай
3. fun1001 - :-))))
17.02.2020 09:35
изтървал си...някои паразити..вагинАеро и дртата мома котка @
цитирай
4. blackbradator - изтървал си. . . някои паразити. . ...
17.02.2020 09:46
fun1001 написа:
изтървал си...някои паразити..вагинАеро и дртата мома котка @

Нормално е да пропусна доста мизерници. Все пак много време отсъствах. Помня тия, които осираха пейзажа по мое време.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Има толкова висши "блогъри" в това електронно простнаство, че не можете да ги разберете.
17.02.2020 10:22
Двама от тях са Кушело, който сега играе спяща клетка и агент-провокатора с псевдоним Чернопръцко. Има още една библогърка, много сериозна, Радостиналасса/ЦАВ12929, бати Венци, който участва в сайт ведно с Миле Китич, проф. Пимпирев и футболиста Джизъса, съпруг на Русата Златка. Те си имат сайт, който е един от най-посещаваните - <www.mnogogolemcur. Има още поне 100 като тях, всичките волнонаемни или платени хибридни нетови сольдати на Путин. За двама - Борн и бате Венци с големия таквоз - проверих, не само, че нямат кадрово, лично, работно и секретно досие, но дори и картонче с псевдоним, каквото има Черпопръцко.
Голяма част от тези хора са пллатени кибергибридници, парите им идват от руското посолство, други се натягат да станат такива, има и по-специални случаи. Някой помества постинги след постинги, един от друг по-неправещи смисъл, но не той пише тези постинги, а ги помества под свой профил. Всичките те са фалшиви новини, дезинформаация и пропагандна, но едно кликване стига и той-става най-първият, защото непрекъснато появява ново и ниво с пиперливи заглавия, кой
Блогът не може да спре тези хора, това е част от правилата, даващи право на хибридните войници срещу България да се изявяват по тозии начин. Проблемът има две страни - човек като погледне две-три от думите в речника им, може и една, споменава тяхна майка и не ги чете. Има обаче и други проблеми, тези ненормальники снижават нивото на това електронно пространство и най-лошото е, когато те надхитрят някой творец, неопитен в живота, който да им повярва и после с присъствието в профила му по какъвто и да било начин го нафекалват. Защото не може да си творец, което означава човек от високо ниво и да не различаващ доброто и злото, по какъкво и начин да ти е заподметнато от агент-провокатора или някой от по-ниския клас, на длъжност подметвач.
Няма да се оправи тази работа, това е пенис, заподметнат към необразованите хора с цел да ги манипулира. За жалост с напредване на опростачването такива има.
цитирай
6. ok3223 - Паак си се доредил до кофата с лакомства и... И затова
17.02.2020 10:43
ги каканижеш като млада вдовичка за... расов пенис. Няма да се намери такъв, който да ти оправи, оправя от тук нататък редовно, както ти се иска и на вересия, редовно и до време оно смрадливия задник. Та затова ли си захванал да петниш името и заслугите към Русия и Света на един голям човек, смел и умен човек и държавник...Велик за Русия и Светът човек, Президентът на Руската федерация ВЛАДИМИР РУТИН. ЧОВЕК С интелект, ум, и знания, смелост, опит и подготовка на държавник от най- висока класа...
КОЙТО ПРЕКРАТИ РАСПАДА И РАЗРУХАТА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ДЕЛО НА ДЕГЕНЕРЕТИТЕ ГОРБАЧОВ, И ЕЛЦИН ... И КОТЕРИЯТА ОТ ПРЕДЕТЕЛИ И ПОМАГАЧИ.
И ДНЕС РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ТОВА , КОЕТО ВИНАГИ БИЛА.
ЕДНА ОТ НАЙ- СИЛНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ И ВОЕННО ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ, В ДНЕШНО ВРЕМЕ, С МОДЕРНА И ЕФЕКТИВНА ИКОНОМИКА, БЛАГОДЕНСТВАЩ НАРОД , И С ДОБРИ, СВЕТЛИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
цитирай
7. blackbradator - planinitenabulgaria, не може да се ...
17.02.2020 10:43
planinitenabulgaria, не може да се очаква много от народонаселение, което мята торби с пари от терасите или пък си иска билетчетата за търкане. Цървулите си искат калта.
цитирай
8. blackbradator - ги каканижеш като млада вдовичка ...
17.02.2020 10:44
ok3223 написа:
ги каканижеш като млада вдовичка за... расов пенис. Няма да се намери такъв, който да те оправи, оправя от тук нататък редовно както ти се иска и на вересия до време оно смрадливия ти задник. Та затова ли си захванал да петниш името и заслугите към Русия и Света на един голям човек, смел и умен човек и държавник...Велик за Русия и Светът човек, Президентът на Руската федерация ВЛАДИМИР РУТИН. ЧОВЕК С интелект, ум, и знания, смелост, опит и подготовка на държавник от най- висока класа...
КОЙТО ПРЕКРАТИ РАСПАДА И РАЗРУХАТА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ДЕЛО НА ДЕГЕНЕРЕТИТЕ ГОРБАЧОВ, И ЕЛЦИН ... И КОТЕРИЯТА ОТ ПРЕДЕТЕЛИ И ПОМАГАЧИ.
И ДНЕС РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ТОВА , КОЕТО ВИНАГИ БИЛА.
ЕДНА ОТ НАЙ- СИЛНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ И ВОЕННО ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ, В ДНЕШНО ВРЕМЕ, С МОДЕРНА И ЕФЕКТИВНА ИКОНОМИКА, БЛАГОДЕНСТВАЩ НАРОД , И С ДОБРИ, СВЕТЛИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА БЪДЕЩЕТО.

Не се обяснявай, мухъл червен! Чиба, чиба, сукин сын!
цитирай
9. katanasensei - Йеп!
18.02.2020 22:20
Идем! Черен хамстер се пеняви! И Окейчо е тук!
цитирай
10. blackbradator - Идем! Черен хамстер се пеняви! И ...
21.02.2020 11:10
katanasensei написа:
Идем! Черен хамстер се пеняви! И Окейчо е тук!

Хахахахаха! Много време ги оставихме необезпокоявани да си развяват байраците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackbradator
Категория: Забавление
Прочетен: 10174
Постинги: 3
Коментари: 30
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031